h

Nieuws van de afdeling

26 april 2020

# Woningsdag

Foto: Chris / Chris
18 april 2020

SP-Westerkwartier Meldpunt -Stem van het volk-

De crisis treft mensen hard. Mensen verliezen hun baan, de zorg staat onder druk en veel andere zaken staan op een laag pitje door de aandacht die de crisis vraagt.

Lees verder
5 mei 2019

Breek verdragen open en stop bevoordeling multinationals

Op 2 mei aan de Kruisweg in Marum debatteerden kandidaten voor het Europees parlement met elkaar over Europa en de landbouw. Fenna Feenstra (SP) gebruikte het debat vooral om duidelijk te maken dat de landbouw wordt gegijzeld door multinationals waarbij de EU elite zich opstelt als hun loopjongens.

Lees verder
5 oktober 2018

Eikenaar lijsttrekker aanvallende SP-lijst

Foto: SP

Met een lijst vol ervaring en talent gaat de SP de Provinciale Statenverkiezing van 2019 in. Gedeputeerde Eelco Eikenaar is de beoogd lijsttrekker van de partij. Fractievoorzitter Jan Hein Mastenbroek is nummer twee. Nieuwkomer Joke Lesman uit Hoogezand vervolmaakt de top 3. Verder bestaat de top 10 van de lijst uit ervaren Statenleden, talentvolle nieuwkomers en bekende strijders tegen gaswinning zoals Agnes Bakker. Lijstduwer is Tweede Kamerlid Sandra Beckerman.

Lees verder
11 juli 2018

SP Westerkwartier: Wel op de straat, niet in de raad

De SP gaat de komende jaren door met actievoeren om samen met de inwoners te werken aan een sociaal en leefbaar Westerkwartier. De SP doet niet mee met de verkiezingen voor de gemeenteraad van de nieuwe gemeente Westerkwartier.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier