h

Discussieer mee met de SP in Zuidhorn

5 mei 2014

Discussieer mee met de SP in Zuidhorn

De SP in Zuidhorn organiseert maandag 19 mei om 20:00 uur een discussieavond met als gastspreker Kamerlid Eric Smaling, in Avalon Zuidhorn aan het Van Starkenborghkanaal ZZ 1. Eric Smaling is niet alleen SP-Kamerlid, maar ook kandidaat Europarlementariër en hoogleraar duurzame landbouw.

Het onderwerp van deze avond zal zijn 'Leefbaarheid op het platteland'. Iedereen heeft de mogelijkheid om vragen te stellen en in discussie te gaan over bijvoorbeeld de nieuwe zorgwet, het verdwijnen van kleine lokale scholen of de invloed van de EU op het platteland.

"Er is vaak bij ons aangekaart dat mensen zich zorgen maken over de leefbaarheid in kleinere dorpskernen," aldus SP woordvoerder Sander Kamstra. "Wij laten mensen meepraten en meedenken aan oplossingen, en maken we zo politiek meer toegankelijk"

Reactie toevoegen

U bent hier