h

Zuidhorn: Volgende keer liever SP?

5 maart 2014

Zuidhorn: Volgende keer liever SP?

Zaterdag 8 maart staat de nieuwe SP-werkgroep in Grijpskerk en Zuidhorn om in gesprek te gaan met inwoners van de gemeente. De werkgroep is benieuwd of de inwoners ook een solidair en sterk Zuidhorn voor zich zien en daar samen met de SP aan willen werken.

SP-woordvoerder Koos Slagter:

 

‘Samen kunnen we het verschil maken en verder werken aan een solidair Zuidhorn.’

Er wordt door de werkgroep Zuidhorn hard gewerkt om mensen de volgende verkiezingen de mogelijkheid te bieden op de SP te kunnen stemmen. De werkgroep zet zich in voor een toegankelijke overheid in Zuidhorn, goede zorg voor iedereen en voldoende voorzieningen in de dorpskernen.

Eén maand na de gemeenteraadsverkiezingen organiseert de werkgroep een discussieavond met een Tweede Kamer-lid.

Wilt u zich ook inzetten voor Solidariteit in Zuidhorn? Doe dan mee! Neem contact op met Koos Slagter:

Reactie toevoegen

U bent hier