h

Wie is de held van Oldehove?

18 juni 2014

Wie is de held van Oldehove?

Foto: SP

Donderdag 12 juni ging de SP-werkgroep uit Zuidhorn huis aan huis in Oldehove. De SP-ers verzamelden vroeg in de avond voor het voormalige café Odeon, om van daar uit het dorp in te trekken met de vraag 'Wie is de held van Oldehove?'.

De werkgroep hoopt met deze vraag mensen te vinden die veel voor het dorp Oldehove betekenen. Het is tegenwoordig een tijd waarin veel dorpen leeglopen en steeds minder voorzieningen blijven bestaan. Daarom zijn mensen die zich inzetten voor het openhouden van buurthuizen, clubs en andere voorzieningen goud waard.

De werkgroep wil graag deze helden leren kennen. SP woordvoerder Koos Slagter:

"Echte helden vind je in dit soort dorpen en het wordt hoog tijd dat we deze mensen vinden."

De Zuidhornse werkgroep hoopt de volgende keer dan ook meer enthousiaste Oldehovers met goede ideeën te kunnen spreken.

Weet u iemand die veel betekent voor Oldehove? Neem dan contact op met contactpersoon Koos Slagter via:

zuidhorn@sp.nl

06-82755575

Woont u in Zuidhorn en wilt u graag meehelpen met de zoektocht? De SP-werkgroep is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Neem nu contact op en kijk wat u kunt doen om ook in Zuidhorn de SP op de kaart te zetten.

Reactie toevoegen

U bent hier