h

Nieuws uit 2016

21 november 2016

Zuidhorn heeft eindelijk SP

Foto: Sandra Beckerman

Sinds afgelopen zaterdag is SP Zuidhorn officieel een SP-afdeling geworden. Tijdens de SP-partijraad van zaterdag heeft Emile Roemer de afdeling toegesproken met lovende woorden. SP Zuidhorn was uiteraard aanwezig en werd onder meer vertegenwoordigd door voorzitter Koos Slagter.

Lees verder
17 november 2016

26 nov: Landelijke aftrap NationaalZorgfonds

Al meer dan 214.000 mensen willen een Nationaal ZorgFonds. Sluit je ook aan via nationaalzorgfonds.nl en kom naar de Landelijke Aftrap op 26 november! Vanuit Groningen rijden er bussen naar de manifestatie, en weer terug. Via  nationaalzorgfonds.nl kun je een plek in de bus reserveren.

Lees verder
15 november 2016

SP: dé nieuwe partij in Zuidhorn

Foto: SP

In november 2016 heeft de SP-werkgroep van Zuidhorn groen licht gekregen om een zelfstandige SP-afdeling te worden. De SP-werkgroep is al actief in Zuidhorn vanaf 2012. Door diverse activiteiten in de gemeente, zoals het burgerinitiatief voor meer fietsverkeersveiligheid, breed uitgevoerde ondersteuning voor het nationaal ZorgFonds en het opzetten van een telefonische hulpdienst, besloot het landelijke SP bestuur toestemming te geven voor een zelfstandige SP-afdeling in Zuidhorn.

Lees verder
29 april 2016

SP Zuidhorn start hulpdienst

Foto: SP

De SP in Zuidhorn is op 29 april 2016 gestart met een hulpdienst. Door de steeds veranderende wet- en regelgeving raken mensen het overzicht kwijt waar ze terecht kunnen met hun vragen of problemen. Met de hulpdienst wil de SP mensen hierbij een helpende hand bieden.

Lees verder
28 april 2016

SP Zuidhorn trapt zorgcampagne af

Foto: SP

SP Zuidhorn heeft de zorgcampagne afgetrapt op de oranjemarkt. 

Lees verder
4 april 2016

SP-Kamerlid Van Bommel op campagne

Foto: SP

Donderdag 31 maart riep de SP, samen met Harry van Bommel, op om met de aankomende verkiezingen tegen het associatieverdrag met Oekraïne te stemmen. Zuidhorn was één van de vele SP-afdelingen die samen met Van Bommel heel even de binnenstad op zijn kop zetten op deze campagnedag.

Lees verder

Pagina's

U bent hier