h

Voorbereiding voor SP-afdeling Westerkwartier in volle gang

16 juni 2017

Voorbereiding voor SP-afdeling Westerkwartier in volle gang

In januari 2019 fuseren de gemeenten Zuidhorn, Leek, Marum en Grootegast tot de gemeente Westerkwartier. Dat lijkt nog ver weg , maar de tijd die rest is hard nodig om te komen tot een afdeling Westerkwartier.

De periode tot het einde van 2017 gebruiken we om ons als afdeling Zuidhorn te laten zien in onze gemeente. Op dit moment gaan we huis-aan-huis in Aduard, in de omgeving van de Burgemeester Lewe van Aduardsingel.

Samen met de SP-afdeling Groningen, waar de gemeenten Leek, Marum en Grootegast nu nog onder vallen, zetten we een werkgroep in Leek op. In de herfst gaan we huis aan huis bezoeken brengen.

Omtrent de jaarwisseling hopen we een afdelingsvergadering te houden voor het Westerkwartier als geheel. Op deze vergadering gaan we bekijken of er voldoende steun is en voldoende leden beschikbaar zijn om een afdeling op te richten in het Westerkwartier.

In 2018 gaan we dan de SP-afdeling Westerkwartier vormgeven.  We hopen dus op voldoende steun en beschikbaarheid van onze leden. Allen dan kunnen we meedoen om het Westerkwartier socialer en leefbaarder te maken.

Reactie toevoegen

U bent hier