h

SP aanwezig op Kom In Zuidhorn-Feest

22 september 2017

SP aanwezig op Kom In Zuidhorn-Feest

Zaterdag 30 september is  het ‘Kom in Zuidhorn’ feest. SP Zuidhorn is uiteraard aanwezig. En we nemen de Kop van Jut en de 'NAM-bibberspiraal' mee! Woon je (net) in de gemeente Zuidhorn en wil je weten wat wij allemaal doen in de gemeente? Kom naar het "Kom in Zuidhorn"-feest.

Woordvoerder Niels Rollingswier is enthousiast: "Het is altijd erg leuk om alle nieuwe Zuidhorners te ontmoeten. We krijgen van hen vragen over wat wij allemaal doen om de gemeente socialer te maken. Een hele boel natuurlijk!". De SP-afdeling Zuidhorn staat immers niet stil. We hebben een eigen leefbaarheidsprijs De SP-Opsteker, die we jaarlijks uitreiken aan helden van de gemeente.  En we doen uiteraard veel acties. Op dit moment zetten we ons in voor betere voorzieningen voor minima, veilig verkeer en het protest tegen fracking. Maar natuurlijk doen we ook mee met landelijke acties zoals het nationaal zorgfonds.

Kom ons bezoeken bij onze kraam op het "Kom in Zuidhorn"-feest. We zijn van 12 tot 17 uur aanwezig.  

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier