h

Wie is de held van Marum?

11 maart 2018

Wie is de held van Marum?

Pas in november zijn de verkiezingen in de gemeente Westerkwartier. Toch gingen er deze en komende zaterdag al SP’ers langs de deuren. Ditmaal in Marum. Met als belangrijke vraag: wie is de held van Marum?

Door deze vraag te stellen hopen de SP’ers er achter te komen wat inwoners uit Marum belangrijk vinden. “Het is belangrijker dan ooit om voor elkaar op te komen,” stelt SP-woordvoerder Niels Rollingswier. “Zeker in een gemeente die straks te groot is om alle 40 dorpskernen voldoende aandacht te geven. Daar maken wij ons oprecht zorgen over.”
De SP Opsteker is eerder uitgereikt aan helden in Oldehove, Aduard, Grijpskerk en Pieterzijl. “Door op verschillende plekken de Opsteker uit te reiken houden we onze ogen en oren open,” stelt Rollingswier. “Zo horen we waar we ons het beste voor kunnen inzetten in de nieuwe gemeente. Dat bekokstoven we niet in achterafzaaltjes, maar dat horen wij door bij mensen aan te bellen en naar hen te luisteren.”
Komende zaterdag gaan de SP’ers wederom op pad in Marum. Eén zaterdag is immers te kort om zoveel mogelijk mensen te spreken. Enkele weken later wordt de wisseltroffee in een feestelijke setting overhandigt aan de held van Marum. Daarna gaan de SP’ers langs de deuren in Grootegast. Op zoek naar de volgende held.

Reactie toevoegen

U bent hier