h

Zaterdag: Uitreiking SP Opsteker in Marum door Sandra Beckerman

23 mei 2018

Zaterdag: Uitreiking SP Opsteker in Marum door Sandra Beckerman

Foto: Sandra Beckerman

Afgelopen maand gingen we in Marum langs de deuren om te horen wat Marum bezighoudt. Ook stelden we de prangende vraag: ‘Wie is de held van Marum?’ Die vraag is overduidelijk beantwoord. Aanstaande zaterdag krijgt deze held van Marum de SP Opsteker. De wisselbokaal die jaarlijks wordt uitgereikt. Een symbool om namens ons waardering uit te spreken over de wijze waarop mensen zich inzetten voor onze samenleving.

De feestelijke uitreiking is deze zaterdag (26 mei) van 10 tot 12 uur in de Heerlijkheid te Marum (Tolhuisstraat 1). De opsteker wordt overhandigd door ons Tweede Kamerlid Sandra Beckerman. Troubadour Moti treedt op van 10 tot 11 uur.

Reactie toevoegen

U bent hier