h

Westerkwartier-SP ontvangt Jannie Visscher

1 juli 2021

Westerkwartier-SP ontvangt Jannie Visscher

Foto: Chris / 1
Hallo beste vrienden en vriendinnen,
 
voor de tweede keer in korte tijd mochten de SP leden in het Westerkwartier de partijleidster van de SP, ex- wethouder in Groningen Jannie Visscher vriendelijk ontvangen in ons geliefde Westerkwartier.
Afgelopen 19 Juni om 11.00 uur kwam ze met volle bepakking aan, ze had al een hele reis met (uiteraard) het openbaar vervoer achter de rug, ze kwam met de eerste trein vanuit Amersfoort en vervolgde haar reis met de ons zo bekende streekbus van Groningen naar Leek.
Jammer genoeg konden veel leden niet aanwezig zijn door werkzaamheden en vakantie, maar desondanks hebben wij heel leuk kunnen discussiëren over lopende zaken binnen de SP.
Zo is er bijvoorbeeld gesproken over de Super Zaterdag.
Super Zaterdag is een speciale dag voor de SP, op die dag trekken SP'ers namelijk de buurten in om te spreken met mensen over zaken als woonlasten, zorg, energie, onderwijs en andere onderwerpen die ons en andere mensen zoal bezig houden.
Super Zaterdag, op 3 Juli aanstaande gaan wij als SP Westerkwartier in Leek de straat op vanaf 10.30 uur. Vertrek is vanaf de Hulstlaan 22 in Leek.
We komen ongetwijfeld bij genoeg burgers langs die bepaalde verbeteringen wensen, we hebben er zin in, altijd de moeite waard, leerzaam, leuke discussies en vaak erg gewaardeerd.
Een ander onderwerp wat we zo al met onze Jannie besproken hebben is ons voornemen om een SP hulpdienst in het Westerkwartier op te richten. Het plan is voorlopig om één dag in de week onze 41 dorpen en gehuchten te gaan bezoeken. En wel met onze SP camper en een partytent zoals jullie kunnen zien op de foto’s. Meer informatie daar over volgt binnenkort op onze site.
Na heel wat gezellige, interessante en leerzame uurtjes hebben wij Jannie weer uitgezwaaid en een goede reis gewenst, deze keer is ze onderweg naar Eindhoven.
Als voorzitster van de partij heb je maar een druk bestaan.
Der rest van de leden hebben nog wat nagepraat en het heeft ons een goed gevoel gegeven voor de toekomst voor onze oh zo mooie Westerkwartier.
Met een strijdbare groet,
Het Bestuur.

Reactie toevoegen

U bent hier