h

SP-Westerkwartier

8 september 2021

SP-Westerkwartier

Foto: Chris

De kop is er af, de eerste drie dorpen van de in totaal 41 in de gemeente Westerkwartier zijn afgelopen Zaterdag bezocht door een aantal leden van de SP afdeling Westerkwartier.

In de noordelijkste drie dorpen Garnwerd, Feerwerd en Ezinge werden mooie plekjes gevonden om de SP party tent op te zetten en het gesprek aan te gaan met belangstellenden. We hebben alleen maar leuke reacties in ontvangst mogen nemen, zo merkte men terecht op dat het bijzonder was dat er een politieke partij de tijd nam om met bewoners te discussiëren terwijl er geen verkiezingen voor de deur staan. En wij als vrijwilligers hebben ook genoten, we hebben interessante gesprekken gehad over allerlei onderwerpen, we hebben beloofd wat zaken voor een enkeling uit te zoeken en daar houden we ons natuurlijk aan ook. Komende Donderdag 19.00uur Lauwerszijl, 19.30 uur Pieterzijl Zaterdag 10:45 zijn we in Saaksum, 11:45 in Oldehove en om een uur of 14:00 in Niehove, zin in!

Reactie toevoegen

U bent hier