h

SP Zuidhorn trapt campagne af

24 februari 2014

SP Zuidhorn trapt campagne af

Foto: SP

Afgelopen zaterdag trapte de SP haar verkiezingsprogramma feestelijk af bij Stichting Natuur- en Milieu Educatie Hoogezand-Sappemeer. Ook wij Zuidhorners waren hierbij aanwezig. Bij deze officiële aftrap waren natuurlijk onze kandidaat-statenleden Sara van de Par en Jorien Elout aanwezig.

De ochtend was niet alleen vol met gezelligheid, lekker eten en muziek. Lijstrekker Sandra Beckerman gaf een inspirerend toespraak aan de zaal vol strijdbare SP'ers.

Lijstrekker Sandra Beckerman:

“Bij vorige verkiezingen scoorden we telkens goed, maar kozen andere partijen toch voor een rechts bestuur. Het was kennelijk niet genoeg om te winnen en het was niet genoeg om tweede partij te zijn. Als we echt iets willen veranderen dan moeten we de grootste worden. Ik geloof daar in en onze honderden vrijwilligers ook!”

De SP in Zuidhorn zijn het hier ook zeer zeker mee eens! Daarom is onze groep al ruim voor de officiele aftrap begonnen. Posters plakken, folders verspreiden, huis-aan-huis gesprekken voeren en verder plannen van activiteiten. Zoals onze kandidate Sara van de Par al zei:

“Groningen verdient na 18 maart een links bestuur dat met de Groningers samenwerkt aan een socialer Groningen”

Wil je meehelpen in Zuidhorn aan een socialer Groningen? Stuur ons dan een email op zuidhorn@sp.nlof bel 06-82755575

Reactie toevoegen

U bent hier