h

Meldpunt ouderenzorg

17 juli 2023

Meldpunt ouderenzorg

Foto: Chris
Beste lezers,Onze ouderen verdienen de beste zorg. Daar werken zorgverleners in de verpleeghuizen en thuiszorg elke dag keihard voor. Terwijl de werkdruk stijgt, het tekort aan zorgverleners toeneemt en er steeds minder tijd is om de zorg te geven, bezuinigde het kabinet Rutte/Kaag al bijna 900 miljoen op onze ouderenzorg. Het kabinet Rutte IV wilde daar bovenop tot wel 2,7 miljard euro éxtra bezuinigingen.  

Dat is onacceptabel en onmenselijk. Met nieuwe verkiezingen voor de deur is er nu een echte kans om de afbraak definitief te stoppen en de zorg weer op te bouwen. Hier moeten we zoveel mogelijk andere politieke partijen van overtuigen. Daarom zijn wij een meldpunt ouderenzorg gestart. Werk jij in de verpleeghuiszorg of de thuiszorg? Doe mee en deel jouw ervaring bij ons meldpunt én jouw oproep aan de andere politieke partijen.

 
 
  Werk jij niet zelf in de ouderenzorg maar ken je iemand die daar werkt? Stuur dan vooral het meldpunt aan hen door. Samen kunnen we het verschil maken en opstaan voor goede zorg!  

Stuur het naar: westerkwartier@sp.nl 

Met een strijdbare groet,

Bestuur westerkwartier-sp

Reactie toevoegen

U bent hier