h

Geslaagde discussieavond SP Zuidhorn

22 mei 2014

Geslaagde discussieavond SP Zuidhorn

Foto: SP

SP Zuidhorn organiseerde maandag 19 mei een discussieavond met gastspreker Eric Smaling, Kamerlid en kandidaat Europarlementariër voor de SP in Avalon Zuidhorn. Deze bijzondere discussieavond trok meer dan 20 belangstellenden vanuit de regio.

Het onderwerp van deze avond was 'leefbaarheid op het platteland'. De aanwezigen hebben stevig discussie gevoerd aan de hand van prikkelende stellingen over landbouw, kleine scholen en verdwijnende voorzieningen in kleine dorpskernen. Hierna was er nog een korte vragenronde over de EU en de aanstaande verkiezingen.

"We hebben deze avond georganiseerd omdat vaak bij ons aangekaart is dat mensen zich zorgen maken over de leefbaarheid in kleinere dorpskernen." aldus SP woordvoerder Sander Kamstra. "Mensen lieten maandag ook duidelijk zien betrokken te zijn met dit onderwerp, het waren zeer waardevolle discussies."

Reactie toevoegen

U bent hier