h

Resultaat Kloppen: Aduard Oost wil speeltuin terug

5 juni 2017

Resultaat Kloppen: Aduard Oost wil speeltuin terug

Foto: Jimmy Dijk

Op 11 mei, 22 mei en 29 mei zijn we in Aduard Oost huis-aan-huis gegaan om inwoners te vragen wat er speelt. Al vrij snel kwamen we er achter er al tijdenlang een wens is voor een speeltuintje. Tot vijf jaar geleden was die aanwezig. Nu niet meer.  

In de wijk zijn er de laatste jaren steeds weer jonge gezinnen komen wonen. Ouders moeten met hun jonge kinderen naar de andere kant van het dorp om daar te gaan spelen. Meer dan 700 meter lopen. Tijd dus voor actie!  

We hebben geklopt in de Langelaan, de Nijlandsingel en de Wessel Gansfortstraat. Kloppen is een hele goede en leuke manier om met mensen in gesprek te gaan. Je hoort wat mensen bezighoudt, wat er gaande is in de buurt en wat men zoal veranderd zou willen zien.  

We hebben al 25 steunbetuigingen verzameld, wat ons laat zien dat de behoefte er zeker is. De volgende stap is om op 1 juli met enthousiastelingen huis-aan-huis gaan om handtekeningen op te halen. Waarom 1 juli? Dan is het weer SP-superzaterdag!

Help je mee op 1 juli? Laat het weten via e-mail of telefoon: zuidhorn@sp.nl of 06 2973 7992

Reactie toevoegen

U bent hier