h

11 november: bloeiend verzet!

4 november 2017

11 november: bloeiend verzet!

Foto: bloeiend verzet / bloeiendverzet.nl

Op 11 november om 12 uur brengen we een ode aan alle Groningse helden in de strijd tegen gaswinning. Met jullie, artiesten, politici en activisten willen we in Uithuizen een imposant monument uit de grond stampen. Ons bloemenveld als eerbetoon aan de strijd van Groningen.

Muzikanten Dion Bouwes en Dennis Krottje (winnaars Grunneger Laidjesfestival) zullen het officiële 'Bloeiend Verzet'-lied presenteren en zangeres Kira Dekker (o.a. The Voice of Holland) brengt op eigen wijze een ode. Er komen toespraken van oa burgemeester Marijke van Beel en Tweede Kamerlid Sandra Beckerman. Op het festivalplein naast het bloemenveld zullen activiteiten voor jong en oud zijn. Aan de dag werken tientallen verenigingen en organisaties belangeloos mee. En natuurlijk planten we de bollen in de vorm van de leus: Kop d'r veur!

Het Bloeifestival begint om 12 uur op een veld langs de N999 bij de rotonde van Uithuizen.

Reactie toevoegen

U bent hier