h

Feestelijke oprichtingsbijeenkomst SP Westerkwartier

31 januari 2018

Feestelijke oprichtingsbijeenkomst SP Westerkwartier

Het is zo ver! We gaan met z’n allen SP Westerkwartier oprichten. Jouw kans om met ons het Westerkwartier socialer te maken, want alleen met jouw hulp gaat dit lukken. Je bent van harte uitgenodigd voor de feestelijke oprichtingsbijeenkomst van de nieuwste SP afdeling.

Op woensdag 14 februari om 19:30 ontmoeten wij je graag in de Balkhoeve, Waezenburglaan 57, te Leek. 

Als gast is aanwezig SP Eerste Kamerlid Frank Köhler (1953). Hij komt uit Amsterdam en is sinds 2015 lid van de Eerste Kamer. Frank is in zijn dagelijks leven sociaal adviseur. Van 2005 tot 2010 was hij directeur van Milieudefensie. Met Frank gaan we in gesprek over de sociale uitdagingen in een nieuwe gemeente. Welke acties kunnen we voeren? Onder meer sociale woningbouw, minimabeleid en duurzaamheid komen ter sprake. 

Kunnen we rekenen op je komst?

Reactie toevoegen

U bent hier