h

Ledenvergadering

29 maart 2021

Ledenvergadering

Foto: Chris
De uitkomst van de verkiezingen op 17 maart is zorgwekkend. Rechtse partijen zoals VVD en D66, PVV, FvD en JA21 hebben nu 2/3 van de zetels in de kamer. De komende jaren zullen naar verwachting de inkomens- en vermogensongelijkheid verder toenemen en zal wat van ons allemaal is, zoals onze voorzieningen, verder afgebroken worden.
Het is de SP deze verkiezingen in onvoldoende mate gelukt om dit rechtse tij te keren. Maar het zit niet in onze aard om bij de pakken neer te gaan zitten, en daar heeft niemand iets aan. Juist nu is een sterke SP meer dan ooit nodig. Ook in het Westerkwartier.
Helaas heeft de afdeling SP Westerkwartier al enige tijd geen functionerend bestuur. Een bestuur moet bestaan uit ten minste vijf leden waaronder een voorzitter en een organisatiesecretaris en is belast met het besturen van de afdeling. Kerndoel van het bestuur is samen met haar inwoners te werken aan het verwezenlijken van socialistische alternatieven in de gemeente Westerkwartier.

Om te praten over de toekomst van de afdeling wil ik u uitnodigen voor een algemene ledenvergadering op vrijdag 2 april 2021. Gaan we als afdeling door en gaan we op zoek naar een nieuw bestuur of heffen we de afdeling op. Dat is de vraag die voorligt. Uw inbreng en aanwezigheid is dan ook zeer gewenst.

De vergadering zal plaatsvinden online via zoom.

Vrijdag 2 april 19:30

 

 
Chris Nieland - Contact persoon afdeling Westerkwartier
westerkwartier@sp.nl 0655858851

Meer informatie over de SP-organisatie van een afdeling kunt u vinden op https://www.spnet.nl/organisatie

Reactie toevoegen

U bent hier