h

Ledenvergadering

8 april 2022

Ledenvergadering

Foto: Chris
Beste lid, Bij deze bent u uitgenodigd voor de ledenvergadering van 11 April aanstaande met als speciale gast Fenna Feenstra, de aanvang is om 19:30.  Locatie: Dorpshuis De Til Tolberterstraat 36a te Leek 9351BH.Waar gaan we het deze keer zoal over hebben: 

De Provinciale statenverkiezingen zijn pas in 2023 maar die gaan we goed voorbereiden: Wie gaan voor ons de strijd aan met de andere partijen, wat is ons programma? Er zullen Statenleden van de SP aanwezig zijn om ons te informeren over de plannen voor de komende jaren. Mis de kans niet om je stem en ideeën te laten horen. 

We gaan ook een paar afgevaardigden kiezen die onze gemeente zullen vertegenwoordigen op de regioconferentie Groningen/Fryslan van 30 april in Leeuwarden. Op die regioconferentie worden een kandidatencommissie en een programmacommissie voor de Provinciale Staten gekozen. 

Verder komen onderwerpen aan bod zoals onze nieuwe Tour door het Westerkwartier die we in het voorjaar gaan houden, in een iets andere vorm als afgelopen jaar, hoe behouden en betrekken we nieuwe jongeren bij de SP, Heel de mens en wat men verder nog zoal ter tafel brengt. 

De agenda: 

1. Opening van de vergadering door de voorzitter. 

2. Korte toelichting op de wijze waarop een SP Statenlid wordt verkozen door regio vertegenwoordigster Fenna Feenstra. 

4. Uitleg door Statenlid over wat voor en taak een Statenlid heeft, wat voor invloed kunnen ze uitoefenen in de provincie. 

3. Discussie opkomst en uitkomst Gemeenteraad verkiezingen plaatselijk en landelijk. 

4. Afvaardiging voor de regioconferentie aanwijzen. 

5. Rondvraag, ideeën en mededelingen. 

6. Afsluiting door de voorzitter. 

Komt allen. Heeft u problemen met vervoer, laat het ons weten, vervoer kan zoals gewoonlijk altijd worden geregeld.  

Met de vriendelijkste groet,  

Bestuur afdeling SP Westerkwartier.   

Reactie toevoegen

U bent hier