h

Voor betaalbare boodschappen

3 maart 2023

Voor betaalbare boodschappen

Foto: Chris

REKEN AF MET RUTTE.Nu is het genoeg. De kosten van boodschappen moeten per direct omlaag. Terwijl grote bedrijven enorme winsten maken en we volgens Rutte in het rijkste land ter wereld wonen, doet het kabinet niets om de prijs van onze boodschappen te verlagen.Dat kan en moet anders. De SP wil dat de extreme winsten van bedrijven als Ahold, Jumbo, Shell en Unilever niet verdeeld worden onder de rijke aandeelhouders, maar we dat geld inzetten om de BTW op uw boodschappen te verlagen. Kijk op uw kassabon en ontdek wat u vandaag al zou besparen!

Reken deze verkiezingen af met Rutte en stem SP!

HET KAN EN HET MOET ANDERS

Onze zorg, energie en openbaar vervoer moeten weer van ons zijn zodat we zeggenschap hebben en invloed op de kwaliteit en kosten.

Het liberaliseren en privatiseren heeft grote bedrijven verrijkt met torenhoge winsten maar ons opgezadeld met hogere kosten. De marktwerking heeft ons niets goeds gebracht. Onze zorg, energie en openbaar vervoer zijn niet goedkoper, maar duurder geworden. De kwaliteit is niet verbeterd, maar verschraald. Medewerkers worden niet beter gewaardeerd, maar juist afgeknepen.

Het roer moet om en dat kan nu: te beginnen in de provincies.

STEM VOOR VERANDERING! STEM 15 MAART SP!

 

Reactie toevoegen

U bent hier