h

Bestuur

Foto: Chris

Voorzitter:

Chris Nieland (1965) woont sinds 2013 in Leek voorheen in Zuidbroek, Muntendam en in Visvliet waar ik de ware ontmoet heb . Na jaren lang in de bouw gewerkt te hebben kreeg ik 2 keer een herseninfarcten(1997/2003). Sinds deze tijd behoorlijk veel vrijwilligerswerk gedaan o.a.  coördinator van vrijwilliger hulpdienst Veendam/Wildervank, secretaris van Omroep Menterwolde, chauffeur van tafeltje dekje, chauffeur en onderhoudsmonteur van Dierenambulance, secretaris van E.H.B.O. vereniging Grootegast en vanaf 2013 werk ik bij een automaterialenbedrijf gevestigd is in Roden. Wel sinds 1998 altijd actief geweest voor onze Socialiste Partij en jaren lang kaderlid geweest van een vakbond. 10 jaar actief geweest in Wsw-adviesraad van Novatec toen het opheven is werd ik als lid van de Platvorm Clieenten participatie, lid van vereniging mobility en sinds 2020 Penningmeester geworden van verenging mobility. 

Op 29-09-2021 werd ik weer gekozen als voorzitter van de Gemeente Westerkwartier-SP. Dit omdat als je naar de straat luistert er niets van terecht komt van al deze beloftes wat er meer al 12 jaar is gezegd. Als ik kijk naar de omgeving waar ik woon wel met heel veel plezier als je dan om je heen hoort wie luistert naar de burgers? Bijna niemand en dit zijn onderwerpen wat ik niet kan verkroppen en daarop zeggen wij gaan 2 keer per jaar langs door iedere dorp in de Gemeente Westerkwartier om gesprekken aan te gaan met de burgers!

Nee wij gaan in volle gloed naar een nieuwe maatschappij de burgers hebben het te zeggen en niet zoals het nu gaat de “Ambtenaren”.

 

Met een strijdbare groet,

 

Chris.

Telefoon nummer: 0655 8588 51 (Mocht er niet opgenomen dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld)

Foto: Chris

Secretaris: Roelf Turksema

Foto: Chris

Penningmeester: 

Frans van der Veen (1964), eens Noordhorner altijd Noordhorner.Van 2004 tot 2010 gewoond in het mooie Schiedam en weer op het ouderlijk nest teruggekeerd.

Inmiddels alweer 8 jaar getrouwd en we wonen nog steeds met veel plezier in Noordhorn.

Jarenlang in de horeca gewerkt, ook zelf 8 jaar lang het familiebedrijf voortgezet maar na alle regelgevingen hier de brui aan gegeven en het veranderd naar een woonhuis.

In de periode dat ik in de zaak kwam, combineerde ik dit nog met mijn vaste baan als onderhoudsmonteur voor een groot parkeerbedrijf door heel Nederland. Door de afnemende werkzaamheden in de parkings ben ik sinds 2014 flexwerker voor diverse uitzendbureaus, en werk ik regelmatig voor een bedrijf wat restlichtversterkers maakt in Roden.Een poosje vrijwilligers werk gedaan bij het Dorpsbelangen in Noordhorn maar door mijn onregelmatige diensten hier mee gestopt viel niet meer goed te combineren.

Door de grote verschillen in het land te hebben meegemaakt qua armoede en voedselbanken en alle misvattingen en regelgevingen ging ik mij steeds meer verdiepen in de politiek, en zei mijn vrouw waarom ga jij je daar niet mee bezighouden zo ben ik lid geworden van de SP.

En als je lid wordt dan bestaat ook de kans dat je benaderd wordt en de vraag krijgt wil je wat gaan doen voor de SP en dat was niet tegen dovemans oren gezegd, en zo ben ik er eigenlijk ingerold en ben ik tijdens de afgelopen ledenvergadering gekozen als penningmeester.

Ben een paar keer met de andere leden op pad geweest om te zien wat er in de dorpen allemaal leeft en waar ze tegenaan lopen nu het één grote gemeente is geworden, en dat is niet mis.

Er kunnen en moeten veel verbeteringen toegepast worden.

Hier proberen wij ons in de toekomst hard voor te maken.

Met een Strijdbare Groet,

Frans van der Veen

Foto: Chris

Bestuurslid: Tomas Veenstra

Foto: Chris

Bestuurslid: Agatha Nieland

U bent hier